Jídelní lístek
1.9. – 5.9.2025
Pondělí
- polévka mrkvová /1,3/
- dušený špenát /1,3,7/, brambory, vařené vejce /3/
- čaj
Úterý
- polévka z vaječné jíšky /1,3,9/
- masová směs na čínský způsob /1,3,6,7,10,13/, dušená rýže
- salát zelný s jablky
- ovocný nápoj
Středa
- polévka z jarní zeleniny /1,9/
- svíčková na smetaně /1,7,9/, houskový knedlík /1,3,7/
- čaj ovocný
Čtvrtek
- polévka čočková /1/
- kuřecí prsa s cuketou a česnekem /1,7,9/, těstoviny /1,3/
- cooler nápoj
Pátek
- polévka rajská s těstovinami /1,3/
- rybí prsty /1,3,4,7/, bramborová kaše /7/
- salát celerový s jablky
- džus
8.9. – 12.9.2025
Pondělí
- polévka
Úterý
- polévka
Středa
- polévka
Čtvrtek
- polévka
- oběd číslo 1
- oběd číslo 2
Pátek
- polévka
Změna jídelníčků vyhrazena, pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě!!!
Jídla připravuje: hlavní kuchařka Štěrbová Eva s kolektivem
Vedoucí jídelny: Bc.Kubáníková D.
Školní jídelna tel.: 555 558 693, 555 558 694
Seznam potravinových alergenů
- Obiloviny obsahující lepek – nejedná se o celiakii, výrobky z nich
- Korýši a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
- Vejce a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
- Ryby a výrobky z nich
- Podzemnice olejná(arašídy) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
- Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- Mléko a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život
- Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
- Celer a výrobky z něj
- Hořčice a výrobky z ní
- Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
- Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
- Měkkýši a výrobky z nich