Jídelní lístek

 
1.9. – 5.9.2025 

 

Pondělí            

  •  polévka mrkvová /1,3/
  • dušený špenát /1,3,7/, brambory, vařené vejce /3/
  • čaj

 

Úterý

  • polévka z vaječné jíšky /1,3,9/
  • masová směs na čínský způsob /1,3,6,7,10,13/, dušená rýže
  • salát zelný s jablky
  • ovocný nápoj
 
 

Středa          

  • polévka z jarní zeleniny /1,9/
  • svíčková na smetaně /1,7,9/, houskový knedlík /1,3,7/
  • čaj ovocný

 

Čtvrtek        

  • polévka čočková /1/
  •  kuřecí prsa s cuketou a česnekem /1,7,9/, těstoviny /1,3/
  • cooler nápoj

 

Pátek         

  •  polévka rajská s těstovinami /1,3/
  •  rybí prsty /1,3,4,7/, bramborová kaše /7/
  • salát celerový s jablky
  • džus 
 

 

8.9. – 12.9.2025

Pondělí   

  •  polévka 
  •  
  •  
 

Úterý   

  • polévka 
  •  
  •  

 

Středa    

  • polévka 
  •  
  •  
 
 

Čtvrtek                           

  • polévka
  •  oběd číslo 1  
  •  oběd číslo 2  
 

 

Pátek       

  • polévka 




Změna jídelníčků vyhrazena, pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě!!!

Jídla připravuje: hlavní kuchařka Štěrbová Eva s kolektivem

Vedoucí jídelny: Bc.Kubáníková D.

Školní jídelna tel.: 555 558 693, 555 558 694

   Seznam potravinových alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek – nejedná se o celiakii, výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
  3. Vejce a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná(arašídy) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich